Kincstér Szeged

2014.05.24. 

Szeged...

 

Szeged nem csak a napfény városa, hanem a fesztiválok városa is! Ezért a Szeged Napja nem csak egy ünnep, hanem egy rendezvény sorozat. A rendezvény sorozat május 16-25. között több programmal is várja a nézelődőket, kikapcsolódni vágyókat. Ennek a rendezvény sorozatnak egyik programja Szeged, Dugonics tér helyszínen a Kincstér, ahol kifejezetten magyar, Hungarikum értékek mutatkoznak be a látogatóknak.

A program sorozat, amely összefoglalóan és általánosan a Szegedi Borfesztivál  néven vált ismertté, elterjedté, rendezője és szervezője a Szegedi Városkép Kft.

Egy hétköznap kora délutánján gyűlt össze a Dugonics téren Szegeden az összeszokott csapat, hogy fajtabemutatót tartson az érdeklődőknek. A fajtabemutatón segítségét ajánlotta fel Lobár Péter barátunk, hogy népviseletbe öltözve kutyáink mellett a színpadon emelje a bemutató értékét.

Fényképek ITT

Ahogy az ilyenkor lenni szokott a bemutatóval a szereplésünk nem ért véget. Szeged Korzóján, a Kárász utcán végig vonulva kutyáink nagy feltűnést keltettek, rengeteg elismerő mosolyt, simogatást bezsebeltek.