Hungarikum Falu Ópusztaszer

2014.03.15. 

Ópusztaszer...


Meglehetősen hamar és nagyon intenzíven kezdődött ez szezon! Mindjárt a szezon kezdetén a legelső hónapban szinte minden hétvégén nagyszabású programokkal nyitott az Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark. Olyan programokkal, melyek nemcsak a régi, jól bevált, hagyományos időpontokra épültek, hanem új eseményeket is beépítettek a program tervezetbe. Az évadnyitó nagyszabású program jól sikerült. Mintha az emberek szabályosan egész télen éheztek volna a rendezvényekre. Vagy a szép időnek is volt köszönhető, hogy mindjárt a legelső programra rengetegen eljöttek. A Hungarikum Falu program keretében Magyar Kutyafajták Bemutatóját és ezt követően terelési bemutatót is láthatott a nagyszámú közönség.

Fényképek ITT!

 
A minden évben már hagyománynak számító Tavaszi Terelő Tábort is erre az alkalomra összpontosítottuk!
A kutyás bemutatók résztvevői nem csak állták a sarat, hanem meg is adták a módját! 2 csüngőhasú malacot sütöttünk nyárson Gyevi-Varga Zoltán és Kaszper Ágnes felajánlásából, és Kothencz Tibor hathatós segítségével.
A fajtabemutatón és a terelési bemutatón a már évek óta összeszokott, szokásos, mindig résztvevő csapat dolgozott. Így gördülékenyen mindenki tudta a dolgát, feladatát és a közönségtől rengeteg elismerést kaptunk. Mind a 9 magyar kutyafajta méltón képviseltette magát.

Terelési bemutató

Szép és méltó nyitánya volt az évnek!