Alföldi Állattenyésztési Napok Hódmezővásárhely

2013.04.27. 

Magyar Kutyafajták Bemutató...


Az idén amilyen hideg, fagyos és hóeséses volt a Húsvét úgy Szent György Napjára verőfényes napsütéssel köszöntött be a nyár. Hirtelen, úgy, hogy tavasz szinte nem is volt. Ezen a napon hajtják ki a legelő jószágokat az istállóból, és kezdetét veszi a leg

Már több éve hagyomány, hogy az Alföld egyik legjelentősebb állattenyésztési seregszemléjének a szervezői Hódmezővásárhelyről megkeresnek bennünket Magyar Kutyafajták Bemutatója program miatt. Idén is szívesen tettünk eleget ennek a felkérésnek és mutattuk meg az Alföldi Állattenyésztési Napokon – most szombat kora délután – 9 magyar kutyafajtánkat a bemutató csapattal.

Ebben az évben is a bemutató a főhelyen, az A szektorban került megrendezésre, melyet nagy érdeklődés kísért. Rengeteg ember látogat el a kiállításra a hétvége alatt, és mindegyikük megfordul a rendezvény fő helyszínén.

A helyszínen ugyanezen a napon Vizsla Show és Coursing verseny is zajlott. A két esemény szervezői viszont együttműködtek velünk és a bemutató idejére több kutyát is elengedtek a bemutató időpontjára a gazdájával.

A bemutató csoport az ország több pontjáról érkezett és a megszokott résztvevők mellett új fajtanépszerűsítőket is üdvözölhettünk a sorok között.

A bemutató sikeres és eredményes volt és a rendezvény látogatottsága, színvonala pedig méltó egy ilyen eseményhez.

A résztvevőknek köszönet az áldozatos munkáért, energiáért és a részvételért. A rendezőknek pedig köszönet a lehetőségért és az évről évre már hagyománnyá vált programért!

 

Fényképek ITT!