XI. Tappancs Fesztivál Szeged

2012.07.15. 

Újszegedi ligetben...

 

Idén már XI. alkalommal kerül megrendezésre szegeden ez a nagyszerű rendezvény. Ebben az évben Újszegeden a Liget adott otthont a lebonyolításhoz. Remek alkalom, hogy Szeged és vidékének kutyásai találkozzanak, beszélgessenek. Ezért az esemény baráti hangulatban zajlott. A szervezők, rendezők most is kitettek magukért, mert aki kilátogatott a Ligetbe Újszegedre az tapasztalhatta, hogy egymást érik, követik a programok reggeltől estig. Ez nemcsak azért lehet így, mert a programokban a bemutatókon résztvevők fontosnak tartják az állatvédelmet, hanem annak is köszönhető, hogy szimpatizálnak a Tappancs Szeged szemléletével, hozzáállásával, rokonszenveznek a

Fényképek ITT! 

Idén is rengeteg érdeklődő, látogató jött el a rendezvényre és nem csalódtak, mert reggeltől estig tartó színes, változatos program kavalkád, látnivaló fogadta őket. A szervezők most is kitettek magukért és szívüket is beleadták a rendezvénybe. Nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük Tappancs Szeged!

Így látta ezt a szegedma.hu! 

A Magyar Kutyafajták Bemutatója kora délután került sorra és már több éve rendszeres meghívott vendégei vagyunk ennek a rendezvénynek.

A bemutató résztvevői:

Kecskés Zsófai - Magyar Agár

Redenczki Attila - Magyar Vizsla

Fehér Dezső - Kuvasz

Tari József - Komondor

Fehérné Sándor Éva - fehér Puli

Kothencz Tibor - fekete Puli

Mátyás Andrea - maszkos fakó Puli

Erdei Harmat - Pumi

Virág-Kis Ágnes - Pumi

Nagy Gábor - Mudi