Hungarikum Fesztivál

2011.08.14.

Magyar Kutyafajták Bemutató 2011.

 

2009. évben először léphettek színpadra a Magyar Kutyafajták a Hungarikum Fesztiválon Szegeden a Széchenyi téren. Az akkori legelső fajtabemutatónak akkora sikere volt, hogy jó kapcsolat alakult ki a Pálma Reklám Stúdióval, a Hungarikum Fesztivál szervezőivel.

Eképpen az első alkalomból mára hagyomány született, és a Magyar Kutyafajtáknak évről évre helye, szerepe van a Hungarikum Fesztivál színpadán. Így volt ez idén is ebben az évben, amikor a szervező Pálma Reklám Stúdió újra megkeresett bennünket.

2011. augusztus 14.-én délután 16 órai kezdettel a Magyar Kutyafajták Bemutató Csoportja színpadra lépett. Egy lelkes csapat, akik önszerveződéssel, és önkéntes alapon  időről időre, alkalomról alkalomra vállalják, szánnak rá energiát, hogy Magyar Kutyafajtáinkat népszerűsítsék olyan civil társadalmi rendezvényeken, ahol állják a sarat a laikus, szimpatizáns közönség kérdéseinek kereszt tüzében, és kutyáik alkalmasak arra, hogy az ismerkedő kezek megérintsék, simogassák őket.

Egészen pontosan a résztvevők konkrétan sorban:

Magyar Agár - Kecskés Zsófia, Horváth Adrienn

Erdélyi Kopó - Kovács János

Magyar Vizsla - Redenczki Attila, Nagy András

Komondor - Korponai Brigitta, Papp Gábor

Kuvasz - Drágossy Zsolt, Fehér Dezső

Puli - Kothencz Tibor, Mátyás Andrea, Fehérné Sándor Éva

Pumi - Erdei Norbert, Bajcsi János

Mudi - Nagy Gábor, Kara Szilvia

Köszönet Mindenkinek, aki eljött és részt vett. Köszönet a közönség soraiból azoknak is, akik számon tartották az eseményt és ellátogattak a rendezvényre! Köszönet azoknak is, akik a háttérben, vagy csak távolabbról szurkoltak nekünk.

A Hungarikum Fesztivál évről évre fejlődik, bővül, szépül és egyre több érdeklődőt, látogatót vonz Szegeden a Széchenyi térre. Idén még több ember jött el, még nagyobb közönség jelent meg és fordult meg Szegeden a Széchenyi téren, mint például 2009.-ben.

A szervezés gördülékeny volt és a lebonyolítás pedig abszolút profi felkonferálással, szervezői zárszóval az egymás után következő programokat egymásba öltve. Köszönet érte a szervezőknek! Így a Magyar Kutyafajták bemutatója jól sikerült, sok érdeklődőt vonzott és csak gyűlt a tömeg folyamatosan végig a bemutató alatt.

Magyar Kutyafajták Bemutató fényképei ITT! 

A bemutató után nem búcsúztunk el rögtön a közönségtől, hanem a színpad mögötti nyílt füves területen az érdeklődők kérdezhettek a tulajdonosoktól, illetve megsimogathatták a bemutatón megcsodált kutyákat.

Végezetül a program zárásaként végig sétáltunk a Széchenyi téren, majd a Kárász utcán, ami Szeged híresen legforgalmasabb sétáló utcája. Kicsit időztünk a Klauzál téren és a Dugonics téren és végig hallottuk lörülöttünk a sétáló emberektől, hogy:

-Igazi Magyar Kutyák!